Producten

 

Freezerbaits

Onze Freezerbaits-boilies worden niet in bulk aangelegd en bevatten geen conserveringsmiddelen, elke bestelling wordt afzonderlijk gerold, dit om uiterste versheid te garanderen. Elke week wordt er een rondje langs de verschillende fabrieken en maalderijen gemaakt om de voorraad aan te vullen zodat we uiterste versheid kunnen garanderen.Onze Freezerbaits zijn verkrijgbaar in 15,20 en 25 mm en dumbells.

Attractive Krill & Squid

6 euro/kg 15-20-25 mm freezers

50 kg-5%korting
100kg-10%korting
150kg-15%korting

 

Een topper uit het gamma van Attractive Baits.De Attractive krill en squid mix is een combinatie van unieke vismelen die momenteel nog niet samen gebruikt worden.Door de toevoeging van krillmeel en squidmeel ,is deze bol echt onweerstaanbaar,de aparte geur is altijd al een factor geweest die enorm prikkeld. Verder bevat deze boilie essentiële ingrediënten voor de karper en staat bol van de animozuren.Een boilie die zowel instant, als op voerplekken in elk seizoen met alle vertrouwen ingezet kan worden. We hebben hem uitvoerig getest op zeer moeilijk en druk bevist water en vingen vele karpers.Enkel geluk?Ik denk van niet.....

 

Attractive Red/Fish/Garlic

6 Euro/kg 15-20-25 mm freezers

50 kg-5%korting
100kg-10%korting
150kg-15%korting

 

Deze samenstelling bevat een combinatie van low temperature fish meal en de attractie van predigested fish meal met een hoge dosis robin red.Een gouden combinatie die garant staat voor supervangsten.We voegden een licht look aroma aan toe en enkele natuurlijke kruiden,ook gemalen hennep en liquid mocht niet onbreken aan deze samenstelling.Wat deze boilie uniek maakt in zijn soort is dat we een een lichte dosis sweetner aan toe voegden en een aantal zaken waar we liever niet over praten.De behaalde testresultaten liegen er niet om,...Een killer van formaat die je snel kromme hengels zal bezorgen.Elke aasfirma heeft wel een lookboilie in zijn assortiment,...en op vele waters werd de combinatie met look wel al eens ingezet.Toch zijn we van mening dat we met onze red/fish /garlic wel degelijk ons onderscheiden van de rest.Niet geschikt om te voeren in de koudere maanden.

 

Attractive Coco Cream

6,25 Euro/kg 15-20-25 mm freezers

50 kg-5%korting(5.9 Euro/kg)
100kg-10%korting(5.6 Euro/kg)
150kg-15%korting(5.3 Euro/kg)

Dit is een knikker voor de zoetekauwen onder ons. Bij de naam alleen al, kan je vermoeden over welk soort boilie we hier spreken. Niks nieuws onder de zon zou je denken? Vele merken bieden deze smaak toch aan? Ja, maar dan meestal op smaak gebracht met chemische toevoegingen. Wij willen niet afstappen van ons principe, en ook bij deze boilie zijn we er in geslaagd, een topproduct samen te stellen, enkel op basis van 12 natuurlijke ingrediënten.

De Coco Cream bevat naast pinda en tijgernotenmeel, een hogere dosis Kokosmeel. Om die smaak te accentueren, zijn er extra kokosmelk-extracten toegevoegd. Het crèmige aroma komt door de aanwezigheid van een groot deel koekjesmeel in de mix….de smaak van romige koekjes. Het is wat op de achterban geraakt, maar is nog steeds een prima product die zijn vangkracht niet meer hoeft de bewijzen.

Ons doel was om naast ons eerder kruidige en visachtige gamma, een zoete bol te kunnen aanbieden. Maar dan wel zo zoet, het zou het glazuur van uw tanden laten barsten. En karpers zijn verzot op zoet, zeker als die 100% natuurlijk is. Dat is uit praktijkervaring al meermaals bewezen. Deze boilie heeft zijn extra zoete smaak te danken aan het toevoegen van één der oudste natuurlijke zoetstoffen die er bestaan. Honing! En het is voor de karper zeker niet vreemd. Al van voor het boilie-tijdperk, werd honing verwerkt in deegjes, om de karper er mee te belagen. Ze waren er vroeger al dol op, en zijn dat nog steeds! En het is, naast andere natuurlijke zoetstoffen, in hoge dosis aanwezig.

Notenmelen kunnen in koudere maanden van het jaar, moeilijker te verteren zijn. Deze mix is voor ons danig aan te passen, zonder smaak of attractiviteit te verliezen, dat deze zoete bol het hele jaar door, met veel vertrouwen ingezet kan worden.

 

Attractive Asian Spice

6,25 Euro/kg 15-20-25 mm freezers

50 kg-5%korting
100kg-10%korting
150kg-15%korting

Een kruidige boilie waar vooral Birdfood de stempel zet. Een klein percentage Predigested Fishmeal, zorgt dat deze bol niet te verzadigend werkt, en kan zo het hele jaar rond ingezet worden. De licht gezoete Asian Spice bevat naast hoogwaardig Eivoer, extra gemalen Hennep, Robin Red, en een kruidenmengeling waar toch over nagedacht is. Veel kruidensoorten zijn echte vislokkers, en we zijn er in geslaagd een mengeling samen te stellen, die net dat ietsje meer triggert, dan dat we de kruiden apart gaan gebruiken. Om de attractie nog wat extra boost te geven, is er nog een dosis CSL toegevoegd, iets wat al vele jaren een bewezen product is. Een uitstekende allround boilie met een natuurlijk label, pittig van smaak die het instant meer dan prima zal doen, maar na een goed uitgekiende voercampagne ga je pas vonken zien! Zoek je een degelijk aas, dan zit je bij de Asian Spice op het juiste adres…

 

Attractive Seafood

7 Euro/kg 15-20-25 mm freezers

50 kg: -5%korting
100kg: -10%korting
150kg: -15%korting

Wie aan Seafood denkt, zit meteen aan een vismeelachtig aas te denken, en dat is in dit geval het minste wat je er van kan zeggen. Een vismeel-mengeling vormt hier al een sterke basis, en is op zich al in staat om een goed vangende boilie te vormen.En om die nog kracht bij te zetten, werd er nog met een uitgebalanceerde dosis, krill, garnaal en een kruidig 'groene' meel toegevoegd.
Ons doel was om deze maal een sterke bol te ontwikkelen, en die tijdens het instant-werk, overal zijn vissen op de kant brengt, vooral op wateren waar ze het klappen van de zweep wel kennen. De sterke geur van Green Lipped Mussel-meel valt al meteen op ( die we rechtstreeks invoeren uit het bijna verzonken continent Zeelandie) , het is er in grote mate ook in aanwezig,ook Glm liquid mocht niet ontbreken en vormt een super combinatie met een flinke knipoog naar Attractiviteit toe! Met Kelp, Spirulina en het kruidige fenugriek, wisten we de mix volledig af te stellen, en hebben we een aasje, die zijn gelijke niet kent. Sterke visgeuren, een onweerstaanbare 'zouterige' smaak en uitgebalanceerde voedingswaarden. Met The Seafood heb je een aasje waar je niet moet aan twijfelen, en waar er nog moeilijk een beet te forceren is, kom je er vaak nog mee aan de nodige actie!

 

Wicked Tuna

5 Euro/kg 15-20-25 mm freezers

50 kg: -5%korting
100kg: -10%korting
150kg: -15%korting

Toen enige tijd terug, onze Tuna-bol(Shrimp-Tuna) uit het gamma verdween, hadden al tal van klanten hun ongenoegen geuit. Want tenslotte, die ving toch goed? Inderdaad, maar het kon volgens ons nog beter……
Een tonijn-boilie is gemaakt met tonijnmeel! Zo simpel klinkt het wel, en zo zal die bij veel leveranciers wel geproduceerd worden ook. Wij denken net iets anders, en om onze naam waardig te blijven, kon deze bol wel een extra attractieve toets meekrijgen… Het tonijnmeel op zich is al van uitstekende kwaliteit. Er werd tijdens het drogingsproces extra aandacht besteed, om het aminozuurpatroon, de vitamine-en proteïnewaarden, relatief hoger te houden, in vergelijking met wat “vrij” in de handel te verkrijgen is. Extra proteïnen kon bij dit aasje zeker geen kwaad en een toets van zalmextract bracht hierbij uitkomst. De doffe en bittere nasmaak van chemische flavours, of andere synthetische toevoegingen, hoeven we nooit weg te werken. Integendeel, we kunnen de natuurlijke smaken van de belangrijkste ingrediënten, beter tot hun recht laten komen, of door extra toevoegingen die zelfs extra accentueren.Kelp,schaal & schelpdier producten ondersteunen de smaak van de tonijn en helpen nog eens bij het verteren ook. Vloeibare tonijnextracten maken de kous af! Wateroplosbare liquid die alle nodige mineralen, aminozuren en omega-vetten bevat, en die zelfs bij koudere watertemperaturen nog voldoende uitlekt, is een extra attractieve toevoeging die van deze boilie een volgende topper maakt. De Tuna-liquid is ook los te verkrijgen, ideaal om het aas nog een extra boost te geven, het haakaas wat op te pimpen, grondvoer of stickmixen dat ietsje meer te geven. Op zoek naar een Tonijnboilie, die wel degelijk het verschil kan maken? Die heb je bij ons dus gevonden.....

 

Standaard word er 20mm gedraaid.

Prijs op aanvraag voor bulkhoeveelheden!

Shelf-live

In onze Shelf-live boilies verwerken we een Natural preserver.Een natural preserver waar we lang naar gezocht hebben,omdat het huidige aanbod niet aan onze verwachtingen voldeed.We maken gebruik van een 100% biologisch conserveermiddel dat kleur,reukloos en de smaak optimaal laat behouden zonder nasmaak.Zodat de shelf-live boilies vergelijkbaar zijn met onze freezerbaits.Ideaal voor langere sessies of wie niet over een vrieskist beschikt!Wij adviseren om de shelf-live boilies niet bloot te stellen aan vocht en temperatuurschommeligen tijdens het bewaren!Op die manier zijn ze meerdere maanden houdbaar!!
Verkrijgbaar in 15,20 en 25 mm ,er is geen minimum afname!

Attractive Krill & Squid

7 euro/kg 15-20-25 mm

 

Een topper uit het gamma van Attractive Baits.De Attractive krill en squid mix is een combinatie van unieke vismelen die momenteel nog niet samen gebruikt worden.Door de toevoeging van krillmeel en squidmeel ,is deze bol echt onweerstaanbaar,de aparte geur is altijd al een factor geweest die enorm prikkeld. Verder bevat deze boilie essentiële ingrediënten voor de karper en staat bol van de animozuren.Een boilie die zowel instant, als op voerplekken in elk seizoen met alle vertrouwen ingezet kan worden. We hebben hem uitvoerig getest op zeer moeilijk en druk bevist water en vingen vele karpers.Enkel geluk?Ik denk van niet.....

 

Attractive Red/Fish/Garlic

7 euro/kg 15-20-25 mm

 

Deze samenstelling bevat een combinatie van low temperature fish meal en de attractie van predigested fish meal met een hoge dosis robin red.Een gouden combinatie die garant staat voor supervangsten.We voegden een licht look aroma aan toe en enkele natuurlijke kruiden,ook gemalen hennep en liquid mocht niet onbreken aan deze samenstelling.Wat deze boilie uniek maakt in zijn soort is dat we een een lichte dosis sweetner aan toe voegden en een aantal zaken waar we liever niet over praten.De behaalde testresultaten liegen er niet om,...Een killer van formaat die je snel kromme hengels zal bezorgen.Elke aasfirma heeft wel een lookboilie in zijn assortiment,...en op vele waters werd de combinatie met look wel al eens ingezet.Toch zijn we van mening dat we met onze red/fish /garlic wel degelijk ons onderscheiden van de rest.Niet geschikt om te voeren in de koudere maanden.

 

Attractive Coco Cream

7,25 Euro/kg 15-20-25 mm

Dit is een knikker voor de zoetekauwen onder ons. Bij de naam alleen al, kan je vermoeden over welk soort boilie we hier spreken. Niks nieuws onder de zon zou je denken? Vele merken bieden deze smaak toch aan? Ja, maar dan meestal op smaak gebracht met chemische toevoegingen. Wij willen niet afstappen van ons principe, en ook bij deze boilie zijn we er in geslaagd, een topproduct samen te stellen, enkel op basis van 12 natuurlijke ingrediënten.

De Coco Cream bevat naast pinda en tijgernotenmeel, een hogere dosis Kokosmeel. Om die smaak te accentueren, zijn er extra kokosmelk-extracten toegevoegd. Het crèmige aroma komt door de aanwezigheid van een groot deel koekjesmeel in de mix….de smaak van romige koekjes. Het is wat op de achterban geraakt, maar is nog steeds een prima product die zijn vangkracht niet meer hoeft de bewijzen.

Ons doel was om naast ons eerder kruidige en visachtige gamma, een zoete bol te kunnen aanbieden. Maar dan wel zo zoet, het zou het glazuur van uw tanden laten barsten. En karpers zijn verzot op zoet, zeker als die 100% natuurlijk is. Dat is uit praktijkervaring al meermaals bewezen. Deze boilie heeft zijn extra zoete smaak te danken aan het toevoegen van één der oudste natuurlijke zoetstoffen die er bestaan. Honing! En het is voor de karper zeker niet vreemd. Al van voor het boilie-tijdperk, werd honing verwerkt in deegjes, om de karper er mee te belagen. Ze waren er vroeger al dol op, en zijn dat nog steeds! En het is, naast andere natuurlijke zoetstoffen, in hoge dosis aanwezig.

Notenmelen kunnen in koudere maanden van het jaar, moeilijker te verteren zijn. Deze mix is voor ons danig aan te passen, zonder smaak of attractiviteit te verliezen, dat deze zoete bol het hele jaar door, met veel vertrouwen ingezet kan worden.

 

Attractive Asian Spice

7,25 euro/kg 15-20-25 mm

Een kruidige boilie waar vooral Birdfood de stempel zet. Een klein percentage Predigested Fishmeal, zorgt dat deze bol niet te verzadigend werkt, en kan zo het hele jaar rond ingezet worden. De licht gezoete Asian Spice bevat naast hoogwaardig Eivoer, extra gemalen Hennep, Robin Red, en een kruidenmengeling waar toch over nagedacht is. Veel kruidensoorten zijn echte vislokkers, en we zijn er in geslaagd een mengeling samen te stellen, die net dat ietsje meer triggert, dan dat we de kruiden apart gaan gebruiken. Om de attractie nog wat extra boost te geven, is er nog een dosis CSL toegevoegd, iets wat al vele jaren een bewezen product is. Een uitstekende allround boilie met een natuurlijk label, pittig van smaak die het instant meer dan prima zal doen, maar na een goed uitgekiende voercampagne ga je pas vonken zien! Zoek je een degelijk aas, dan zit je bij de Asian Spice op het juiste adres…

 

Attractive Seafood

8 Euro/kg 15-20-25 mm freezers

50 kg: -5%korting
100kg: -10%korting
150kg: -15%korting

Wie aan Seafood denkt, zit meteen aan een vismeelachtig aas te denken, en dat is in dit geval het minste wat je er van kan zeggen. Een vismeel-mengeling vormt hier al een sterke basis, en is op zich al in staat om een goed vangende boilie te vormen.En om die nog kracht bij te zetten, werd er nog met een uitgebalanceerde dosis, krill, garnaal en een kruidig 'groene' meel toegevoegd.
Ons doel was om deze maal een sterke bol te ontwikkelen, en die tijdens het instant-werk, overal zijn vissen op de kant brengt, vooral op wateren waar ze het klappen van de zweep wel kennen. De sterke geur van Green Lipped Mussel-meel valt al meteen op ( die we rechtstreeks invoeren uit het bijna verzonken continent Zeelandie) , het is er in grote mate ook in aanwezig,ook Glm liquid mocht niet ontbreken en vormt een super combinatie met een flinke knipoog naar Attractiviteit toe! Met Kelp, Spirulina en het kruidige fenugriek, wisten we de mix volledig af te stellen, en hebben we een aasje, die zijn gelijke niet kent. Sterke visgeuren, een onweerstaanbare 'zouterige' smaak en uitgebalanceerde voedingswaarden. Met The Seafood heb je een aasje waar je niet moet aan twijfelen, en waar er nog moeilijk een beet te forceren is, kom je er vaak nog mee aan de nodige actie!

 

Wicked Tuna

6 Euro/kg 15-20-25 mm

50 kg: -5%korting
100kg: -10%korting
150kg: -15%korting

Toen enige tijd terug, onze Tuna-bol(Shrimp-Tuna) uit het gamma verdween, hadden al tal van klanten hun ongenoegen geuit. Want tenslotte, die ving toch goed? Inderdaad, maar het kon volgens ons nog beter……
Een tonijn-boilie is gemaakt met tonijnmeel! Zo simpel klinkt het wel, en zo zal die bij veel leveranciers wel geproduceerd worden ook. Wij denken net iets anders, en om onze naam waardig te blijven, kon deze bol wel een extra attractieve toets meekrijgen… Het tonijnmeel op zich is al van uitstekende kwaliteit. Er werd tijdens het drogingsproces extra aandacht besteed, om het aminozuurpatroon, de vitamine-en proteïnewaarden, relatief hoger te houden, in vergelijking met wat “vrij” in de handel te verkrijgen is. Extra proteïnen kon bij dit aasje zeker geen kwaad en een toets van zalmextract bracht hierbij uitkomst. De doffe en bittere nasmaak van chemische flavours, of andere synthetische toevoegingen, hoeven we nooit weg te werken. Integendeel, we kunnen de natuurlijke smaken van de belangrijkste ingrediënten, beter tot hun recht laten komen, of door extra toevoegingen die zelfs extra accentueren.Kelp,schaal & schelpdier producten ondersteunen de smaak van de tonijn en helpen nog eens bij het verteren ook. Vloeibare tonijnextracten maken de kous af! Wateroplosbare liquid die alle nodige mineralen, aminozuren en omega-vetten bevat, en die zelfs bij koudere watertemperaturen nog voldoende uitlekt, is een extra attractieve toevoeging die van deze boilie een volgende topper maakt. De Tuna-liquid is ook los te verkrijgen, ideaal om het aas nog een extra boost te geven, het haakaas wat op te pimpen, grondvoer of stickmixen dat ietsje meer te geven. Op zoek naar een Tonijnboilie, die wel degelijk het verschil kan maken? Die heb je bij ons dus gevonden.....

 

Pop-ups

Wit

8 euro/potje

 

Pop-up's worden op de markt aangeboden in alle geuren en kleuren en zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit de karpervisserij!Een fluo pop-up valt altijd extra op en dat kan een voordeel zijn. Praktijkervaringen en onderwatervideo’s bewijzen dat een azende karper regelmatig het meest opvallende aasdeeltje als eerste opzuigt! Wij van Attractive baits bieden enkel neutrale pop-up's aan!Zodat u eventueel zelf de mogelijk hebt om een eigen toets eraan te geven.Denk maar aan uw favoriete flavour of dip & soak,voor net dat beetje extra attractie. Toepasbaar als snowmanpresentatie of single hookbait Attractive baits pop-ups beschikken over een sponsachtige structuur, een enorm drijfvermogen van 48 uur en zijn visueel in elk watertype inzetbaar.
Het perfect aas voor het hele jaar met een zeer hoge instant waarde!
Verkrijgbaar in de diameters 10-15 & dumbells.Elk potje bevat 100g en is hersluitbaar!

 

Geel

8 euro/potje

Pop-up's worden op de markt aangeboden in alle geuren en kleuren en zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit de karpervisserij!Een fluo pop-up valt altijd extra op en dat kan een voordeel zijn. Praktijkervaringen en onderwatervideo’s bewijzen dat een azende karper regelmatig het meest opvallende aasdeeltje als eerste opzuigt! Wij van Attractive baits bieden enkel neutrale pop-up's aan!Zodat u eventueel zelf de mogelijk hebt om een eigen toets eraan te geven.Denk maar aan uw favoriete flavour of dip & soak,voor net dat beetje extra attractie. Toepasbaar als snowmanpresentatie of single hookbait Attractive baits pop-ups beschikken over een sponsachtige structuur, een enorm drijfvermogen van 48 uur en zijn visueel in elk watertype inzetbaar.
Het perfect aas voor het hele jaar met een zeer hoge instant waarde!
Verkrijgbaar in de diameters 10-15 & dumbells.Elk potje bevat 100g en is hersluitbaar!

 

Oranje

8 euro/potje

 

Pop-up's worden op de markt aangeboden in alle geuren en kleuren en zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit de karpervisserij!Een fluo pop-up valt altijd extra op en dat kan een voordeel zijn. Praktijkervaringen en onderwatervideo’s bewijzen dat een azende karper regelmatig het meest opvallende aasdeeltje als eerste opzuigt! Wij van Attractive baits bieden enkel neutrale pop-up's aan!Zodat u eventueel zelf de mogelijk hebt om een eigen toets eraan te geven.Denk maar aan uw favoriete flavour of dip & soak,voor net dat beetje extra attractie. Toepasbaar als snowmanpresentatie of single hookbait Attractive baits pop-ups beschikken over een sponsachtige structuur, een enorm drijfvermogen van 48 uur en zijn visueel in elk watertype inzetbaar.
Het perfect aas voor het hele jaar met een zeer hoge instant waarde!
Verkrijgbaar in de diameters 10-15 & dumbells.Elk potje bevat 100g en is hersluitbaar!

Roze

8 euro/potje

 

Pop-up's worden op de markt aangeboden in alle geuren en kleuren en zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit de karpervisserij!Een fluo pop-up valt altijd extra op en dat kan een voordeel zijn. Praktijkervaringen en onderwatervideo’s bewijzen dat een azende karper regelmatig het meest opvallende aasdeeltje als eerste opzuigt! Wij van Attractive baits bieden enkel neutrale pop-up's aan!Zodat u eventueel zelf de mogelijk hebt om een eigen toets eraan te geven.Denk maar aan uw favoriete flavour of dip & soak,voor net dat beetje extra attractie. Toepasbaar als snowmanpresentatie of single hookbait Attractive baits pop-ups beschikken over een sponsachtige structuur, een enorm drijfvermogen van 48 uur en zijn visueel in elk watertype inzetbaar.
Het perfect aas voor het hele jaar met een zeer hoge instant waarde!
Verkrijgbaar in de diameters 10-15 & dumbells.Elk potje bevat 100g en is hersluitbaar!

 

Paars

8 euro/potje

 

Pop-up's worden op de markt aangeboden in alle geuren en kleuren en zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit de karpervisserij!Een fluo pop-up valt altijd extra op en dat kan een voordeel zijn. Praktijkervaringen en onderwatervideo’s bewijzen dat een azende karper regelmatig het meest opvallende aasdeeltje als eerste opzuigt! Wij van Attractive baits bieden enkel neutrale pop-up's aan!Zodat u eventueel zelf de mogelijk hebt om een eigen toets eraan te geven.Denk maar aan uw favoriete flavour of dip & soak,voor net dat beetje extra attractie. Toepasbaar als snowmanpresentatie of single hookbait Attractive baits pop-ups beschikken over een sponsachtige structuur, een enorm drijfvermogen van 48 uur en zijn visueel in elk watertype inzetbaar.
Het perfect aas voor het hele jaar met een zeer hoge instant waarde!
Verkrijgbaar in de diameters 10-15 & dumbells.Elk potje bevat 100g en is hersluitbaar!

 

Dips & Soaks

Attractive Baits dips & soaks zijn op basis van verse en natuurlijke ingredienten.Elke aassoort maak je extra attractief met deze liquids!Ze zijn veelzijdig inzetbaar als additief in uw basismix of als eetlustopwekker?Uitermate geschikt voor uw boilies,partikels,pellets en/of method/stickmix te boosten.Elke dip & soak bevat natuurlijke triggers en zitten boordevol aminozuren.Ze hebben hun aantrekkingskracht meerdere malen bewezen!Met Attractive Baits Liquids creeer je niet alleen geur,maar vooral smaak!!
Succes verzekerd!
In handige jerrycan verpakking van 1 liter met hersluitbare dop.

 

Corn Steep Liquor

9.99 euro/liter

 

Een gefermenteerde siroopachtige maisliquid die van nature betaine bevat,degene die wij aanbieden is verse actieve Corn Steep Liquor,juist daarin zit zijn aantrekkingskracht verborgen. CSL is rijk aan vrije aminozuren en heeft een gistachtige geur. Het is volledig wateroplosbaar en zeer goed te verteren. Een van de meest opwindende toevoegingen van de laatste jaren. De karpers weten goed wat ze lekker vinden en CSL is een attractieve stof waar ze heftig op reageren. CSL is een onderschatte voedselprikkel voor in uw aas en is toepasbaar op alle aassoorten!
Geen limiet van dosering!!

 

Krill Amino Liquid Compound

14.00 euro/liter

 

Dit is een erg attractieve lokstof met een rijkelijke volle smaak,het bereidingsproces zorgt ervoor dat het vol zit met wateroplosbare amino's.De Krill-Amino wordt gewonnen uit vers gevangen Antarctische Krill die vervolgens gehydroliseerd wordt!De diep donkerbruine kleur verraden dat deze dikke drap een magneet is voor alle vissoorten!We importeren rechtstreeks vanaf de bron om kwaliteit te waarborgen.Liquid Krill Amino Compound geeft aan elke mix een boost,zijn sterke aroma is een ware karpermagneet!
Te gebruiken als dip of soak voor je boilies en/of pellets,zeker ook aan te raden als toevoeging in je method of stickmix!
Dosering:25-75ml/kg

 

Garminol

18.00 euro/liter

 

Een originele liquid samenstellen blijkt geen sinecure,doch zijn we er met deze Garminol,aardig in geslaagd. Een mengeling van verschillende amino's,aangevuld met lookextracten maken van deze soak/dip een ware topper! Volledig wateroplosbaar en rijk aan vrije aminozuren. De combinatie met look zorgt ervoor dat deze gefermenteerde liquid de vissen extra triggert en het geeft uw aas een originele toets mee, die nog nergens te vinden was. De toepassingen zijn eindeloos en is het gehele jaar inzetbaar. Only by Attractive Baits en toepasbaar op alle visachtige aassoorten.Deze liquid is tevens pva-friendly!
Dosering:30-75ml/kg

 

Asian spice Liquid

16.60 euro/liter

 

Een spice -liquid boordevol vitaminen en mineralen om zo een hoog attractief aas te bekomen. Al jaren gebruiken vissers, aas op basis van rode pepers met verwoestbare resultaten. Kenmerkend is zijn kruidige smaak,zijn rode kleur en een zoete toets. Deze liquid is toepasbaar op alle aassoorten en wateroplosbaar. De overweldigende resultaten in zowel binnen- als buitenland deed ons besluiten om dit produkt aan het gamma toe te voegen. Ideaal combinatie om de Asian spice extra te boosten in moeilijkere omstandigheden.
Dosering:30ml/kg

 

Coco Cream Liquid

15.00 euro/liter

 

Een liquid samenstellen die compatible is met de mierzoete Coco Cream was geen sinecure,toch zijn we daarin aardig geslaagd! Deze liquid is even mierzoet als de coco cream, ruikt en smaakt heerlijk naar Cocos!Zorgt voor een heerlijke zoete smaak aan uw aas en is perfect om te soaken of je stickmix mee te boosten.Ook geschikt om over uw partikels te gieten.Nieuw voor 2017 !
Te gebruiken als dip of soak voor je boilies,zeker ook aan te raden als toevoeging in je method of stickmix!
Dosering:30ml/kg

 

Hennep Olie

15.00 euro/liter

 

Een onderschat product!Deze olie zorgt ervoor dat er naast een verticale uitlekking ook een enorme hennepsmaak aan uw aas word toegevoegd! Karpers zijn er gek op!Super van kwaliteit en een verrijking van eender welk aas!
Overgiet uw favoriete boilie of onze hemppellets met deze magische olie en sta versteld wat deze teweegbrengt op je visstek!
Dosering:10-25ml/kg en tevens pva friendly

 

Wicked Tuna

20.50 euro/liter

 

Deze natuurlijke attractieve wateroplosbare Tonijn Liquid ,heeft een hoog gehalte aan mineralen,aminozuren en omega-vetten ,en die bovendien zelfs bij koudere watertemperaturen nog voldoende uitlekt!Fenomenale liquid die zorgt voor een onweerstaanbare boost! Bovendien pva friendly !Deze liquid zorgt voor een sterk voedselsignaal onder de waterspiegel!We importeren rechtstreeks vanaf de bron om kwaliteit te waarborgen!Te gebruiken als dip of soak voor je boilies en/of pellets,zeker ook aan te raden als toevoeging in je method of stickmix!
Dosering:30ml/kg

 

Seafood Liquid

20.00 euro/liter

 

Dit prachtig,zuiver natuur product,bevat een hoge concentratie aan eiwit en is een vloeibaar extract van verse mosselen!Niemand kon geloven hoe groot de impact ging zijn van kwalitatieve Green Lipped Mussel!Het is een bewezen vislokker die de karper aanziet als directe voedselbron!Dit is een eersteklas eetlustopwekker en natuurlijke smaakversterker!Vanwege zijn hoge oplosbaarheid,die bovendien zelfs bij koudere watertemperaturen nog voldoende uitlekt!
We importeren rechtstreeks vanaf de bron om kwaliteit te waarborgen!
Ideaal als dip of soak voor je boilies en/of pellets,zeker ook aan te raden als toevoeging in je method of stickmix!
Geen limiet van dosering.

 

Full Soaked Hookbaits

Full Soaked Hookbaits

Haakaas waarvan bij aanmaak in plaats van water,liquid is gebruikt!Deze boilies zitten boordevol attractors,deze attractors beginnen direct uit te lekken nadat de boilie het water raakt. Er gaat dus een enorme werking vanuit!Bevat een hoge dosis liquid,extra eialbumine en heeft dezelfde samenstelling als de boilies in ons assortiment.Ze zijn bijzonder attractief en zorgen voor een snelle instand respons!

Attractive Krill & Squid

8 euro/potje van +/-150g
Aangemaakt met Krill Amino Compound & Zalmolie
Verkrijgbaar in 15-20 & dumbells

Attractive Krill & Squid

8 euro/potje van +/-150g
Aangemaakt met Garminol & Visolie
Verkrijgbaar in 15-20 & dumbells

Attractive Asian Spice

8 euro/potje van +/-150g
Aangemaakt met Asian Spice Liquid & Hennepolie
Verkrijgbaar in 15-20 & dumbells

Attractive Coco cream

8 euro/potje van +/-150g
Aangemaakt met CSL & Coco Cream-liquid
Verkrijgbaar in 15-20 & dumbells

Attractive Seafood

8 euro/potje van +/-150g
Aangemaakt met Seafood liquid (Green lipped mussel) & visolie
Verkrijgbaar in 15-20 & dumbells

Wicked Tuna

8 euro/potje van +/-150g
Aangemaakt met Tuna Liquid
Verkrijgbaar in 15-20 & dumbells

Method Stickmix

Method/stickmix

Onze method/stick mixen zijn afgestemd en perfect combineerbaar met het boiliegamma.Ze zijn iets grover van structuur en bevatten 100% aan verse natuurlijke ingredienten! Aan de waterkant voegen we weinig water toe en/of vervangen we dit door een dip of soak.Na het mengen laten we het een paar minuten rusten zodat de binding tot stand is gekomen.Nu kan men er ballen van kneden,rond uw lood bijvoorbeeld of als grondvoer gebruiken.Of vis je liever met pva?De mogelijkheden hiervan zijn veelzijdig! Zoals zoveel technieken komt ook deze visserij uit Engeland.De method-feeder is een manier van vissen die origineel uit de karpervisserij komt, maar met een paar kleine aanpassingen blijkt deze methode bij uitstek ook geschikt voor het vangen van grote brasem! Het grote verschil met de conventionele feedervisserij is dat bij de method-feeder een zelfhaaksysteem is waarbij de vis zichzelf haakt op het gewicht van de feeder.
Subtiele aasaanbiedingen verdienen de voorkeur,bv haakje 8,korte onderlijn ,zwevend of uitgebalanceerd aas,...dat soort zaken...

Krill & Squid

8euro/kg
Verkrijgbaar in hersluitbare 1kg verpakking

Deze method mix wordt samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Elk van deze ingrediënten heeft zich reeds bewezen als volwaardige attractor voor karper. Om dit nog een boost te geven is er een hoger percentage chillipoeder ,chillivlokken,krill,squidpoeder en vers gemalen hennep aan toegevoegd.Die laatste ruikt zeer sterk en is vettig waardoor de olie in de mix gaat werken!Zeer aantrekkelijk en effectief!
Zie ook de beschrijving bij Freezerbaits of Shelf-live.

Red/Fish/Garlic

8euro/kg
Verkrijgbaar in hersluitbare 1kg verpakking

Deze method mix bevat een hoger gehalte aan lookbestanddelen,samen met de robin red en de hogere dosering aan hennep zorgt deze voor een vettige en olierijke mix.Tijdens de testfase werden er mooie resultaten mee geboekt!Deze is enkel geschikt voor de warmere maanden door middel van het hoge gehalte aan vismelen die erin verwerkt zitten.Een ware karpermagneet...!
Zie ook de beschrijving bij Freezerbaits of Shelf-live.

Asian Spice

8euro/kg
Verkrijgbaar in hersluitbare 1kg verpakking

Deze is een mierzoete mix bestaande uit natuurlijke bestanddelen.Hier is gebruik gemaakt van een hoger percentage aan melkpoeders en notenmelen.Deze combinatie vangt het ganse jaar door en er word met groot succes gebruik van gemaakt in het wedstrijdvissen op karper.
Een ware karpermagneet!
Zie ook de beschrijving bij Freezerbaits of Shelf-live.

Seafood

8euro/kg
Verkrijgbaar in hersluitbare 1kg verpakking

Een visrijke mix met een hoge dosis aan Green Lipped Mussel ,kelp,gammarus en betaine.Deze method/stickmix is bijzonder populair in het wedstrijdgebeuren en met groot succes! Sterke visgeuren, een onweerstaanbare 'zouterige' smaak en uitgebalanceerde voedingswaarden maken van deze method/stickmix een ware killer!
Zie ook de beschrijving bij Freezerbaits of Shelf-live.

Wicked Tuna

8euro/kg
Verkrijgbaar in hersluitbare 1kg verpakking

Deze method mix wordt samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Elk van deze ingrediënten heeft zich reeds bewezen als volwaardige attractor voor karper.Tonijnmeel en zalmmeel vormen de basis met een hogere dosis aan Kelp,schaal & schelpdier producten!Denk maar aan gemalen rivierkreeften,watervlooien,...
Zie ook de beschrijving bij Freezerbaits of Shelf-live.

Pellets & Particles

Halibutpellets

Deze aantrekkelijke, zwarte ,kwalitatieve pellet bevat oa. hoge dosis visolie,marine vismeel,en andere kwalitatieve hoogwaardige ingrediënten. Wij bieden een mengeling van 10-15mm aan. Instant respons direct verzekerd!

5kg voor 18.75 euro (3.78 euro/kg)

20kg voor 60 euro (3 euro/kg)

Hemppellets 

Zeer attractive,natuurlijke 6mm pellet, geperst van oa. fijn gemalen,top kwaliteit hennep.Kan ingezet worden gedurende het ganse jaar,ook in het koude jaargetijde! Samenstelling uit eigen beheer en we laten ze speciaal voor Attractive Baits persen met een hogere dosis hempolie erbij ,om nog een sterker voedselsignaal te bekomen !Is zeer goed te combineren met onze chili hemp en hempolie. Karpers zijn er gek op,nog maar pas in het gamma en nu al een begrip!

5kg voor 18.75 euro (3.75 euro/kg)

 

Original Babycorn

Een heerlijke,zalig geurende,zoete pellet die onder water snel afbreekt.En bovendien een zeer goede instant werking heeft.Goed te combineren bij een stick of grondvoertje of ideaal om te soaken vanwege zijn grove structuur!Ideaal in combinatie met onze dips & soaks.
5kg voor 10 euro (2 euro/kg)

Particles (hersluitbare pot)

 

Particles verpakt in mooie 2 l potten met hersluitbaar deksel,worden vers bereid op aanvraag! Deze natuurlijk bereide particles met een hoge aantrekkingskracht,zijn klaar voor gebruik en geconserveerd op een natuurlijke manier om hun smaak te behouden. Onmisbaar in elke vistas en bovendien zijn ze pva-vriendelijk.Ideaal als back-up en op Attractive Baits wijze bereid!!! Als u op zoek bent naar deeltje perfectie in een gebruiksklare vorm! Verkrijgbaar in:

 

Hot Chili Hennep

Het hennepzaad dat we gebruiken is schoon,helder,heeft een hoog oliegehalte en is mooi gekiemd,we voegden er een pikantere toets aan toe in de vorm van chili. Karpers zijn er dol op! Bovendien pva vriendelijk en onmisbaar in elke vistas!
2 liter pot voor 9.99 euro

 

Spod Mix

Een mix van verschillende hoogwaardige zaden.Deze mix bevat een verscheidenheid aan suikers,zetmeel,eiwitten,olien,vitaminen,spoorelementen,kleuren en texturen. Gecombineerd om vis te lokken en ze tot azen aan te zetten. Pva vriendelijk en onmisbaar in elke vistas!
2 liter pot voor 9.99 euro

 

Tijgernoten (HighQuality)

Prachtige,mooie,natuurlijke tijgernoten. Succesvol bij grote vissen en nog steeds een van de meest gebruikte aassoorten in het karpervissen. High Quality,XL tijgernoten,gebruiksklaar! Pva vriendelijk en onmisbaar in elke vistas!
2 liter pot voor 9.99 euro