News & Info

Uitbreiding!!


We zijn inmiddels november en de meeste najaarsbestellingen zijn achter de rug en we kunnen terug blikken op een zeer bewogen jaar.Bij mij gaan alvast de hengels aan de haak en beginnen we alvast met de voorbereidingen van de verbouwingswerken .Want we breiden aankomende winter uit.Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen op hun wenken.Zo streven we een verhoging van de capaciteit na en bouwen we bij om de produktie en opslag ruimte te vergroten met bijhorende shop!Voor degene die de winter doorvissen,chapeau en alvast veel succes en misschien tot op de aankomende beurzen!!

 

 


Doe mee en win!


Steeds meer klanten vinden de weg naar Attractive Baits, en vinden hun vertrouwen in ons aangeboden aas.

Ook onze facebook-groep groeit lekker door. Word lid en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en geboekte vangsten, bovendien maak je kans om iedere maand een aaspakket te winnen.

 

Blijf jullie vangstfoto's of filmpjes inzenden, doorsturen kan naar info@attractivebaits.beKoken of stomen, een 'eeuwige' discussie...


Attractive Baits gelooft sterk in het stomen van zijn freezerbaits omdat we veel gebruik maken van wateroplosbare ingredienten zoals Predigested,leverpoeders,liquids,...
daardoor garanderen we een optimaal behoud van de additieven,liquids,... in tegenstelling tot koken.Het eindprodukt is door het stomen vele malen beter en de attractiviteit word meer behouden.
Vandaar dat we standaard onze producten stomen.Onder het motto de klant is koning kan je bij Attractive Baits nog steeds kiezen tussen koken of stomen,graag vermelden bij uw bestelling.